суббота, 8 октября 2022 г.

Виставка Українському козацтву - 
 530  років


🔶️До Дня українського козацтва та Дня захисника України, що відзначається в Україні 14 жовтня, в Старосанжарській сільській бібліотеці  представлена  📖  книжкова виставка «Як козаки до бібліотеки ходили», присвячена найбільш яскравим постатям Війська Запорізького та історії виникнення козацтва в Україні. Про те, хто такі запорожці, про державну діяльність українських вояків, 🇺🇦 їх  героїчну  звитягу,  походи,  про життя  та побут козаків на Січі, про славні  звичаї, традиції та легенди  можна дізнатися зі сторінок  історичної,  художньої та довідкової  літератури. 
 🔶️Читачі 👨‍👩‍👧‍👧можуть ознайомитися з книгами, 📚які дозволять зануритись у неймовірну атмосферу славних героїчних часів козацької доби.  
🔶️Не випадково, свято українського козацтва співпадає з Днем захисника України.   На книжкові  виставці   експонуються  матеріали про подвиги воїнів-захисників, які і сьогодні продовжують героїчні сторінки нашої історії, захищаючи  кордони від ворогів. 🔶️Бажаючих ознайомитися з виставкою запрошую  до нашого бібліотеки.



 

Комментариев нет:

Отправить комментарий