четверг, 6 октября 2022 г.

"ОСІННЄ ЧИТАННЯ"


                Осінь нас навчає ,це про найважливіше, про життя, це про відповіді на питання, про знання.
 Кожні батьки хочуть дати все найкраще свої дитині.

 

Це дійсно так. Але іноді в гонитві за забезпеченням матеріального комфорту, батьки забувають про прості, але необхідні речі. Втрачають важливі моменти у вихованні, а потім пожинають плоди цього.
Ця книжка познайомить вас з психологією дитини. Навчить всіх членів родини зрозумілій мові спілкування з дитиною. Дасть базові навички батьківства в цілому.


Ця книга адресована всім мамам і татусям, а також учителям, які допомагають дітям навчитися бути учнями. «Перший раз у перший клас» — це досить складне випробування для дитини. Шкільне життя для маленького учня часто видається нелегким. І справа взагалі не в оцінках. У цій книзі для дбайливих дорослих наведені підказки щодо того, як не допустити проблему, як допомогти, якщо вона вже виникла, а також пропонований аналіз найпоширеніших проблем, які можуть виникнути в дитини як у перші шкільні дні, так і пізніше.

Перед вами галерея портретів видатних особистостей, які залишили помітний слід в історії, літературі, мистецтві та науці, дарма що все починалося безладно. Згодом історія увінчала їх славою й охрестила геніями.

Ці величні постаті фігурують у шкільній програмі як монументальні персонажі. У словниках і музеях бачимо суворочолих класиків із повними кишенями чеснот. Однак кишені бувають дірявими. Спробуй відкрити для себе ці гучні імена по-новому і дізнатися більше про їхні зухвалі юні роки…



Ці докучливі "Чому..." знайомі всім батькам. У книжці дитина знайде відповіді більш ніж на 1300 запитань. Скільки людей побувало на Місяці? Що таке часові зони? Які комахи найшвидше літають? Яка швидкість світла? Чий стрибок у довжину вразив увесь світ? Про це та багато інших речей ідеться у енциклопедії. Книжка поділена на вісім розділів, у яких міститься багато цікавої інформації. Тут є розповіді про Землю і Всесвіт, світову історію і людське тіло. Чудові іллюстрації допоможуть здійснити захопливу подорож у світ знань.

   Завітайте до нашої бібліотеки, скористайтеся нашими порадами.

Комментариев нет:

Отправить комментарий